Feb 25 2015

egot

Godmorgon onsdag! Jag hade en toppenfödelsedag igår och jag blev rejält bortskämd. Jag började dagen med en lång mysstund i sängen med Sixten som de senaste veckorna har varit väldigt pappakär. Han valde med andra ord rätt dag för att vara lite mer kärleksfull mot sin mor. Precis innan jag skulle iväg in till stan för att möta upp bästa vännen så kom brevbäraren med 5 olika pressutskick. Vilken tajming och nu har jag lite smått och gott att gå igenom. Kan även tipsa om att det snart dyker upp en ny tävling här på bloggen.

Väl inne i stan blev jag bjuden på lunch av Johanna och sen tog vi en skön promenad och jag kan nästan lova att våren är runt knuten. När min kärlek kom hem från jobbet fick jag öppna ett par paket innan vi rörde oss mot kvällens restaurang. Två rätter senare var vi båda extremt mätta och belåtna. Hem igen för en kaffepaus i soffan och sen skulle vi visst ut på äventyr igen. Det slutade med en överraskningsbio och nu har även jag sett Fifty Shades of Grey.

Som sagt en riktigt bra födelsedag. Av Johanna fick jag en blus från H&M som jag kollat på så många gånger (och bloggat om) och ett presentkort på Kicks. Även av min kärlek fick jag ett presentkort på Kicks så jag har precis klickat hem en rengöringsborste från Clinique. Tack vare presentkorten, lite bonus och en rabattcheck så behövde jag inte lägga till många kronor. Hoppas den kommer snart. Rickard introducerade dessutom en ny Marc i mitt liv. Kan ni gissa vilken? Annars kommer bildbevis inom kort!