Feb 21 2015

IMG_1245

Februari är snart slut så det är väl på tiden att visa upp månadens box från Lookfantastic. Den här boxen är jag väldigt nöjd med och inte minst för att bara oljan från Moroccanoil är värd ungefär £13 – ni kanske minns att hela boxen kostar £15. Det här fanns i min box:

♥ Bellapierre Lipliner Cinnamon – Full Size £16.00

♥ Erno Laszlo Sea Mud Deep Cleansing Bar – Travel Size (Full Size 5oz £45.00)

♥ Dr PAWPAW Multi-Purpose Soothing Balm – Sample Size 10ml (Full Size 25ml £6.95)

♥ Moroccan Oil Treatment – Full Size 25ml (£13.45)

♥ Monu Illuminating Primer – Travel Size 20ml (Full Size 50ml £27.95)

♥ Korres Citrus Little Body Milk – Travel Size 50ml (Full Size 200ml £10.00)

Som sagt så är jag väldigt nöjd med månadens box. Jag älskar håroljan, primern har jag testat innan genom Glossybox och den är helt okej, kul med en bodylotion och en multifunktionsprodukt som jag främst använt på läpparna. Jag är dessutom väldigt nyfiken på rengöringstvålen som jag har läst väldigt mycket gott om. Det är nästan så att jag hoppas att den inte är bra för en fullsize kostar skjortan. Det enda jag känner sådär inför i boxen är läppennan i färgen Cinnamon som blir lite väl mycket Kylie Jenner för min smak. Boxen för mars finns att förboka nu och värdet på den sägs vara över £70. Väldigt spännande att se vad den kan tänkas innehålla! Lookfantastic har dessutom börjat med prenumeration på boxen och jag tror nog att jag sätter upp mig en sådan för 3 eller 6 månader.