Feb 18 2015

outfitwish

Kavaj, H&M || Linne, NELLY || Jeans, H&M || Boots, DIN SKO || Glasögon, SMARTEYES ||

Väska, MARC BY MARC JACOBS


Fina Käthe har just nu en tävling i samarbete med Smarteyes där hela 3 par glasögon ligger i vinstpotten. Eftersom jag länge har behövt nya glasögon men inte haft råd/tagit mig råd så tänkte jag passa på att prova lyckan. Använder aldrig mina glasögon eftersom jag inte trivs i dem så ett par nya vore minst sagt på sin plats. Tävlingen går ut på att matcha sina favoritbågar med en outfit och ovan ser ni mitt bidrag som verkligen andas Alex till 100%. En liknande kavaj finns redan i min garderob, likaså jeans och boots så jag är ju halvvägs där. Är ruskigt sugen på ett par bågar i pilotmodell! Hela outfiten hade jag gärna hoppat i på en gång. Håll tummarna för mig nu ♥