Jan 03 2015

IMG_0131

Då var det dags för mig att presentera decemberboxen från Look Fantastic. Den här boxen var mycket bättre än förra månadens och den känns så lyxig. Speciellt i jämförelse med Glossybox. Boxen innehöll:

♥ Pure Gold Collagen

♥ Bourjois Intense Smoky Palette

♥ Ole Henriksen Pure Truth Youth Activating Oil (15ml)

♥ Murad Essential-C Cleanser (45ml)

♥ Elemis Papaya Enzyme Peel(15ml)

♥ Lord & Berry H2Ohhh! Designer Lip Gloss (6ml)

Macadamia Healing Oil Infused comb

En riktigt bra box och jag är egentligen bara tveksam till två produkter och det är Pure Gold och läppglanset från Lord & Berry. Det förstnämnda är något man ska dricka och det vet jag inte riktigt om jag har lust med. Jag får se vad det blir av min flaska. Läppglanset är genomskinligt vilket en del kanske tycker är tråkigt. Själv tycker jag att det är perfekt om man vill lägga det över ett matt läppstift. Produkten luktar dock väldigt starkt så jag vet inte riktigt om jag kommer orka med doften. Over all en toppenbox och jag ser fram emot januariboxen!