Jan 23 2015

IMG_1108

Den senaste veckan har haft både dalar och toppar men dessvärre lite för många av den förstnämnda. Idag bestämde jag mig för att ta en tur på stan för att komma ut lite, skingra tankarna och bara göra något annat än att sitta framför datorn. Här i Kalmar är det sol och hyfsat varmt ute för att vara januari och på väg in till stan fick jag faktiskt lite vårkänslor. För någon sekund kändes livet lite lättare. Jag hoppas ju verkligen på att vi slipper snöstorm och högvis med snö framöver men det är nog att hoppas på för mycket.

Det blev lite shopping idag också. Jag var inne på The Body Shop för att lukta på den nya serien, Smoky Poppy, och jag kan inte säga så mycket om doften än. Jag behöver lukta in mig lite på den först. Jag köpte iallafall en duschkräm från serien och en duschkräm från Red Musk (#beroendeavduschkräm). Bodybuttern i miniformat fick jag på köpet – tack snälla Emma ♥ Det ska bli en fröjd att duscha framöver. Inne på Åhlens hittade jag Isadoras nya foundation som jag passade på att köpa för presentkortet jag fick i julklapp – tack Johanna ♥ Bland reafynden hittade jag dessutom en rengöringsolja från L´Oréal som jag blev lite nyfiken på. Nu i efterhand har jag läst en del negativt om den så det ska bli än mer spännande att testa den. Som tur var så kostade den inte allt för många kronor om den nu skulle visa sig vara en katastrof. Som pricken över i;et så gick jag till Hemmakväll och köpte mig (oss) en hutlöst stor godispåse. Det är liksom en sån dag idag.