Jan 12 2015

topshop

1 || 2 || 3 || 4

Topshop är ytterligare en sån där butik som jag måste bli bättre på att kolla in. De har ju rätt mycket fint i alla kategorier. Jag plockade ihop ett par favoriter som ni kan se ovan. Väskan känns väldigt Alexander Wang och ser ut att rymma en hel del. Kanske till och med en laptop? Tröjan föll jag för så fort jag såg den. Så himla fin. Hade gärna hoppat i den på direkten till ett par svarta jeans och boots. Till våren skulle den bli väldigt fin till ett par ljusare jeans och ett par låga converse. Hmm, klickvarning på tröjan alltså! Bomberjackan såg jag fanns i grönt också. You know me. Älskar bomberjackor. Till sist gillade jag färgen på skorna. Kul med något annat än svart och brunt. Den här lite mossigare gröna nyansen kommer vi att se mycket av till våren.