Jun 30 2014

IMG_6536 IMG_6531blueskirt

T-shirt (tunika), H&M // Kjol, SHEINSIDE // Sandaler, EUROSKO // Ring, NELLY // Clutch, SEE BY CHLOÉ

0+
Kommentera
0

Jun 30 2014

IMG_6385

För att fira att jag lyckades haffa ett jobb så passade jag på att lägga en liten beställning hos Yves Rocher för ett par veckor sedan. Efter att ha läst så mycket gott om Youthful Glow Foundation hos Viola, Jennifer, Des & Emilie så bestämde jag mig för att testa en flaska då YR hade ett erbjudande om valfri vara för halva priset.

Jag har använt den till och från sen jag fick hem den. Jag tycker att den är perfekt till vardags de dagar då jag inte har så mycket att täcka, eftersom den inte täcker allt för mycket. Jag skulle nog i stället säga att den jämnar ut ens egna hudton väldigt fint och ger ett sidenmatt slutresultat. Efter ett par timmar så är jag dock en smula glansig över t-zonen, som med så många andra foundations. Fet tumme upp för att den finns i väldigt ljusa nyanser och av just den anledningen så kommer jag förmodligen att köpa en ny flaska framöver. Det ord. priset ligger på 179 kr – väl värda slantar – men håll utkik för ibland kör YR små kampanjer där man antingen kan få en produkt för halva priset eller en produkt gratis!

0+
Kommentera
3

Jun 30 2014

inposs

Pinterest inspo ♥

0+
Kommentera
0

Jun 29 2014

Visaya_ls_cardigan_Vicat_ss_dress_highOvan ser ni en lookbook-bild från VILA´s kommande höstkollektion. Ja ni läste rätt, höstkollektion. Själv tycker jag att bilden och stylingen påminner mer om sommaren. Hur som. Ser ni koftan/jackan? M Å S T E  H A ! Tänker att den kan få vem som helst att bli något gladare när höstmörkret faller över Sverige. Om någon ser den i butik/online så hojta!

0+
Kommentera
0

Jun 28 2014

ddc09_coke_10pk_mini_intl_500x500När jag visade upp OPI´s kollektion ihop med Coca Cola så fick jag en fråga om det även skulle lanserats något miniset, något jag då var osäker på. Nu kan jag meddela att Eleven har fått in hela kollektionen samt att det finns ett miniset med hela kollektionen. Är ni sugna så slå till för här snackar vi riktigt fina nyanser. Se mitt tidigare inlägg med kollektionen här och här hittar ni minisetet.

0+
Kommentera
4

Jun 28 2014

daynight

DAY –> Klänning, VILA // Väska, GINA TRICOT // Espadrillos, NELLY // NIGHT –> Klänning, VILA // Jacka, H&M // Klackar, H&M

Så här hade jag matchat klänningen från VILA som jag visade upp för ett par dagar sedan. Hur hade ni matchat den?

0+
Kommentera
0

Jun 27 2014

boho

Blus, MANGO // Jeans, H&M

Trevlig fredag ♥

0+
Kommentera
0

Jun 26 2014

Chanel-Reflets-d’Été-de-Chanel-Makeup-Collection-for-Summer-2014-le-vernis

Chanels nagellack för sommaren 2014 är inte att leka med! Om pengarna hade funnits så hade jag möjligen övervägt en av varje nyans. Exakt så fina är de i mina ögon. Om jag dock måste välja så ser Tutti Frutti ut att vara något alldeles extra. Vilken nyans hade du valt?

0+
Kommentera
4

Jun 26 2014

vilabomber

En ny svart tunn bomberjacka har stått på min inköpslista ett bra tag och den här från VILA är ett fint alternativ. Detaljerna gör ju jackan något roligare även om en helsvart kanske är att föredra. Fin är den hur som helst och jag ska spana efter den i butik framöver. Prislappen ligger på 499 kr och förväntas landa i butik under juli.

0+
Kommentera
0

Jun 24 2014

IMG_6649 greyflo

Kavaj, H&M // Linne, H&M TREND // Byxor, SHEINSIDE // Skor, CONVERSE

0+
Kommentera
0