Jun 30 2014

IMG_6385

För att fira att jag lyckades haffa ett jobb så passade jag på att lägga en liten beställning hos Yves Rocher för ett par veckor sedan. Efter att ha läst så mycket gott om Youthful Glow Foundation hos Viola, Jennifer, Des & Emilie så bestämde jag mig för att testa en flaska då YR hade ett erbjudande om valfri vara för halva priset.

Jag har använt den till och från sen jag fick hem den. Jag tycker att den är perfekt till vardags de dagar då jag inte har så mycket att täcka, eftersom den inte täcker allt för mycket. Jag skulle nog i stället säga att den jämnar ut ens egna hudton väldigt fint och ger ett sidenmatt slutresultat. Efter ett par timmar så är jag dock en smula glansig över t-zonen, som med så många andra foundations. Fet tumme upp för att den finns i väldigt ljusa nyanser och av just den anledningen så kommer jag förmodligen att köpa en ny flaska framöver. Det ord. priset ligger på 179 kr – väl värda slantar – men håll utkik för ibland kör YR små kampanjer där man antingen kan få en produkt för halva priset eller en produkt gratis!