Apr 29 2014

IMG_4689 IMG_4693

För ett par månader sedan köpte jag mig en ögonskuggepalett från H&M med nudefärger. Paletten består av fem skuggor som förvisso inte är jättepigmenterade men är man ute efter vardagsnyanser så rekommenderar jag verkligen denna palett. Vill man istället ha lite färg så finns det ett par andra paletter att välja emellan. Bäst av allt? Prislappen på 50 kr! Dagens tips!

0+
Kommentera
2

Apr 28 2014

 

forever

1. // 2. // 3. // 4. // 5. // 6.

Ovan ser ni sex somriga favoriter från Forever 21. Nummer 1, 2, 5, och 6 hade definitivt fått bo i min garderob. De allra kortaste klänningarna hade jag dock använt som ett längre linne. Snippekort är inte min grej! Maxiklänningen hade jag gärna haft på min examensdag – så himla fin!

0+
Kommentera
2

Apr 27 2014

IMG_5408 IMG_5409

För ett par veckor sedan fick jag hem en så kallad Konjac Sponge från Swedish Beauty Factory. Så vad är en Konjac Sponge? Jo, det är en 100% naturlig tvättsvamp som man använder i ansiktet. Svampen är rund på ena sidan och platt på andra. Det är den platta sidan man använder i ansiktet och då i cirkulerande rörelser. När man först tar ut svampen ur sin lilla påse så är den stenhård men när man blötlägger svampen så blir den supermjuk.

Konjac Sponge kan ses som en naturlig ansiktsrengöring som balanserar huden och rengör ansiktet effektivt från orenheter. Antingen använder man sin rengöring med svampen eller bara som den är, helt neutral. Jag har använt svampen med min vanliga rengöring men jag har alltid tagit bort mitt smink innan. Jag upplever att svampen är skonsam och lätt att jobba med. Den känns exfolierande men aldrig rivig! Jag har inte upplevt något större utbrott av plitor, men ändå tycker jag att den känns djuprengörande. Efter användning känns min hud både fräsch och len. Får ni chansen att testa en Konjac Sponge så kör – den är superhärlig!

*Produkt utskickad för recensionssyfte, det påverkar dock inte min åsikt.

0+
Kommentera
0

Apr 27 2014

instaweek

1. Testar nytt lack från Lumene, mer info kommer! // 2. Behövde en ny sminkväska eftersom den förra svämmade över. Köpte XL på den nya och lär inte hitta mina saker istället. // 3. Godis från Lumene // 4. Ett gigantiskt läppbalsam landade här hemma i veckan. // 5. Riktigt godis. Som jag svullat! // 6. Fashionink borta med vinden // 7. En bättre selfie-dag // 8. Var utan min uppsatspartner i fyra dagar och vi firade vår sammankomst med choklad när vi väl sågs igen. // 9. Hide & Go Chic från Essies vårkollektion. Fint lack men det blev tyvärr bubblor i manikyren.

0+
Kommentera
2

Apr 27 2014

bwego

Alldeles nyss gjorde jag något jag aldrig trodde att jag var kapabel till. Jag raderade fashionink! Omöjligt tänker ni eftersom fashionink fortfarande finns kvar men faktum är att för ett par minuter fanns inte bloggen. Vi har nämligen flyttat bloggen från mitt webbhotell till mannens, då det är onödigt att ha två i ett hushåll. För att släppa domänen var jag alltså tvungen att radera fashionink. Den panikångesten jag fick efter att ha tryckt ”radera” var inte att leka med. Min lilla baby liksom! Som ni ser så är bloggen helt i ordning eftersom den sparades ner innan men om något är knasigt så säg gärna till!

0+
Kommentera
0

Apr 26 2014

kappahl

Hittade den här blusen hos Kappahl och jag kände att jag var tvungen att dela med mig. Tycker att den är så himla fin med sina spetsdetaljer. Funkar kanon till ett par shorts och converse i sommar samt ett par slimmade svarta jeans och boots till hösten. Älskar plagg som inte är säsongsbundna. Den här finns i svart också men den vita är mitt tycke mycket finare. För 399 kr kan den bli din!

0+
Kommentera
2

Apr 26 2014

floraldress

Tröja, H&M // Klänning, MANGO // Ring, NELLY

Det blev visst lite tyst här inne ett par dagar. Vi hade inlämning på vårt utkast av uppsatsen tidigare i veckan och igår hade vi semi så tiden behövdes helt enkelt på andra håll. Önskade verkligen att jag hade 10 timmar till dessa dagar när jag sitter med uppsatsen från morgon till kväll. Nu ska jag dock försöka vara lite mer aktiv här. Min uppsatskompis tyckte att det var hög tid att uppdatera bloggen haha. Mår ni bra?

0+
Kommentera
4

Apr 22 2014

bohoburgundy

Mockajacka, MANGO // Blus, MANGO // Jeans, H&M

Tänk att jag snart kan hoppa i min älskade mockajacka igen. Jag ger det en vecka eller två sen är nog klimatet alldeles lagom. Ett av mina bästa reaköp någonsin. Eller ja, ett av mina bästa köp någonsin faktiskt. Att den var på rea var mer en bonus. Om jag hade haft chansen så hade jag lätt köpt den i blått också. Ni som hängt med ett tag vet ju att jag velade mellan färgerna. Får kanske hålla utkik på tradera om inte annat!

0+
Kommentera
2

Apr 22 2014

missrebel

I nästa vecka lanserar L´oréal Paris sin sommarkollektion för 2014. Kollektionen som går vid namn Miss Rebel ska enligt L´oréal vara en färgstark kollektion, till för att intensifiera din look. I kollektionen hittar vi tre produkter ur det permanenta sortimentet; Miss Manga Mascara Black, Le Vernis 210 Shocking Pink samt Le Vernis 602 Perle De Jade.

De limiterade produkterna som släpps är Miss Manga Mascara Electrical Blue, Le Vernis Indigo Classique samt Color Riche Le Crayon i tre färger: 06 Delicate Beige, 11 Lovely Lilas och 12 Ocean Blue. De sistnämnda är matta ögonskuggar i pennform. Kollektionen lanseras som sagt i nästa vecka på Åhlens, Kicks, Lindex mfl. Rek pris är Miss Manga 139 kr, Le Crayon 99 kr, Le Vernis 59 kr.

Jag fick hem de nya produkterna i ett pressutskick för någon vecka sedan och tänkte visa upp dem inom kort. Jag kan iallafall avslöja att pennorna är väl värda sin slant. I övrigt tycker jag kanske att kollektionen är lite lågmäld för att vara en sommarkollektion men promobilden är dösnygg!

0+
Kommentera
1

Apr 22 2014

inspoc

En grå och regnig tisdag som denna kräver en stor portion inspiration! I vanlig ordning är bilderna från pinterest. Följ mig gärna!

0+
Kommentera
0