Dec 15 2014

10831869_809097645828118_1531213780_n

En handkräm med doften Redberries gömde sig i påse nr. 15 från Yves Rocher. Doftar gott men mycket så inget för den känsliga. Jag gillar den dock och tycker att den var supermysig på händerna. Serien Redberries är dessutom en av julserierna och finns därför i begränsad upplaga. Bakom lucka 15 i The Body Shop kalendern hittade jag en dagkräm från serien Nutriganics. Intressant produkt som jag velat testa ett tag, tråkigt med ministorlek igen. Det hade dessutom varit roligt att få en nattkräm istället för två dagkrämer (fick ju en för ett par dagar sen). Oavsett vad så ska det bli roligt att testa den här produkten.

Jag fick ju en kommentar häromdagen om att jag klagade för mycket på kalendern från TBS och där håller jag inte riktigt med. Jag tycker inte att jag har klagat särskilt mycket på själva produkterna utan på storleken på dessa. Har man som mig köpt den dyraste kalendern så är förväntningarna därefter och jag tycker faktiskt att det har varit för mycket miniprodukter för att vara ”Ultimate”. Det tänker jag inte hymla med. Nu ser dock luckorna ut att vara rätt stora de resterande dagarna så det kanske vänder nu. Spännande!