Dec 08 2014

IMG_9802

Åh jag är sen på bollen den här gången med novemberboxen från både Glossybox och Lookfantastic. Snart landar ju de nya boxarna hos mig så nu ska jag väl ändå få tummen ur. Idag tar vi en titt på boxen från Lookfantastic och den innehöll:

Hand Chemistry  – Intense youth complex hand cream (30ml)

Glam Glow – Youthmud tingleexfoliate treatment (15g)

Monu – Recovery Balm (30ml)

NUXE – Nuxellence Jeunesse Youth and Radiance Revealing Fluid (15ml)

New Cid – Cosmetics lip and cheek tint

Eve Lom – Cleanser (30ml)

För första gången sen start så kände jag sådär över boxen till en början men jag tycker ändå att alla produkter är användbara. Läppennan från New Cid dock gillar jag inte alls. Jag gillar inte färgen, jag gillar inte doften (luktar krita) och jag gillar inte konsistensen. Känns billig och inte alls lyxig. Däremot är jag jättenöjd med handkrämen som jag har använt flitigt sen den kom hem. Sjunker in fort i huden och luktar mumma! Rengöringen från Eve Lom känns superlyxig så den tänker jag spara lite på. Använder en liknande från The Body Shop nu så ska se till att göra slut på den först. Serumet från Nuxe och masken från Glam Glow är också två väldigt användbara produkter även om jag inte blev superexalterad av att se dem. Krämen från Monu har jag haft innan men gav bort den till kvinnojouren. Har blivit så matad med Monu från Glossybox att märket faktiskt står mig upp i halsen. En halvdan box den här gången men jag är säker på att decemberboxen blir en hit. Sök på #lfbeautybox på instagram för en spoiler!