Dec 05 2014

IMG_9788 IMG_9794

För någon vecka sedan fick jag hem ett ytterligare ett utskick från Reddville & Shesocial. I den fina lådan (älskar fina lådor) hittade jag två produkter från Basiderm – Oil Control Foam Wash + Oil Control Daily Moisturizer. Basiderm är ett märke som har utvecklats av dermatologer för fet och aknebelägen hud. Produkterna jag har fått hem är utvecklade för att på ett milt sätt rengöra, återfukta, skydda och bibehålla hudens naturliga balans samt kontrollera sebumhalten.

Oil Control Foam Wash – Är en mils och lugnande cleanser som rengör effektivt och skonsamt utan att torka ut huden. Lågt ph utan tvål, parabener och alkohol.

Oil Control Moisturizer – Är en lättabsorberad ansiktskräm. Denna 3 – i – 1 creme återfuktar huden i 24 timmar, skyddar och motverkar glansig hy samt lämnar huden matt. Innehåller solskyddsfaktor och är utan parfym och parabener.

Basiderm säljs på apoteket och jag fick tyvärr inte med några prisuppgifter i utskicket men jag kan tänka mig att de ligger mellan 100-150 kr/st. Nu har ju inte jag någon aknehud men får en del orenheter då och då så jag är lite nyfiken på produkterna. Främst rengöringen som jag kommer att hugga tag i så fort min nuvarande är slut. Har du testat Basiderm?


Produkter utskickade för påseende via Shesocial & Reddville.