Nov 03 2014

voluspa_holiday_maison_metallo_1

Voluspa senaste kollektion går under namnet Holiday Collection och det är den klassiska Maison-serien som uppdaterats med ny design och 3 nya dofter. Voluspa Holiday Collection är en serie nostalgiska dofter som påminner om idylliska julaftnar och sena kvällar framför brasan. Serien släpps i lite olika produkter och från priset 159 kr och uppåt.

Först ut i serien är doften Cinnamon Ceylon & Copal. Denna nya doft är en blandning av gyllene harts och kåda som toppats med finmalen Sri Lanka-kanel och cassia. Den andra doften, Spruce Cuttings, är en karaktäristisk juldoft av färskt avknoppade silvergransskott som för tankarna till julgransdekorationer, långdans och paket under granen. Sist ut i serien är doften Visions of Sugarplum. Här visar Voluspa än en gång upp sina unika doftkunskaper, då Visions of Sugarplum verkligen lyckas fånga julens sötsaker i en enda doft. Den fräscha kombinationen av syrligt vita plommon, torkade körsbär, florsocker, hasselnötter och citronskal gör detta ljus till den perfekta badrumsfräschören!

Åh Visions of Sugarplum låter helt ljuvlig. Tyvärr lär jag inte hitta dessa i Kalmar och det är lite synd då jag gärna vill dofta på dem innan köp. Kollektionen finns annars ute i butik och online nu i början på november för den intresserade.