Nov 11 2014

IMG_9535 IMG_9547

I förra veckan kom det ett nytt vip-utskick från Reddville och den här gången kunde jag hitta ett par produkter från Nivea i paketet, förutom de sedvanliga tampongerna.

NIVEA Sensitive Face Care är en ny linje med hudvårdsprodukter som återfuktar ansiktet och motverkar de tre tecknen på känslig hud; rodnad, stramhet och torrhet. Dessa är typiska kännetecken för känslig hud och kan komma från faktorer som stress, luftföroreningar, kyla, vind och annan yttre irritation. Nivea Sensitive minskar rodnad, stramhet och torrhet och är utan parfym, parabener och färgämnen.

Sensitive serien består av fyra produkter: Sensitive Day Cream, Sensitive Night Cream, Sensitive Cleansing Milk och den nya rengöringsprodukten Sensitive 3-IN-1 Micellar Water.  Formulan innehåller ingredienser som är lugnande för känslig hud: Lakritsextrakt, känt som antioxidant och för sina lugnande och anti-inflammatoriska egenskaper, druvkärneolja som stärker hudens barriärfunktion och är rik på Vitamin E och dexpanthenol som är fuktbevarande och återuppbyggande. 

Jag har den senaste tiden använt en dagkräm från Nivea som jag gillat väldigt mycket så jag blev väldigt glad när detta utskick kom. Dag – och nattkrämen ställs på kö eftersom jag testar lite annat just nu men ser fram emot att få testa dem i framtiden samt att så länge testa rengöringen. Blir också första gången som jag testar Micellar Water. Spännande! Tusen tack Reddville & Nivea!


Produkter utskickade via Shesocial & Reddville.