Nov 02 2014

IMG_9296-334

Ögonkvartett, YVES ROCHER || Rouge Taupe, NYX || Puder, YVES ROCHER || Foundation Hydralight, ISADORA || Mascara, L´Oréal || Ögonbrynsgel, ISADORA || Concealer, MAYBELLINE || Ljusreflekterande concealer, L´Oréal || Läpp-penna, YVES ROCHER

Den senaste tiden har jag sträckt mig lite extra efter vissa produkter när jag lägger min make-up och idag tänkte jag visa upp vilka. En del produkter har kommit via pressutskick men det allra mesta är saker jag själv köpt de senaste månaderna.

Hydralight är en av Isadoras senaste nyhetssläpp och är också den foundation som jag använt regelbundet under en tid. Jag gillar den skarpt! Täckningen är lätt till medium och finishen blir åt det mattare hållet. Håller bra i ett par timmar och ännu några till med hjälp av primer och puder. En foundation jag kommer att köpa igen. En annan nyhet från Isadora är deras Brow Shaping Gel – en ögonbrynsgel i likhet med Benefits Gimme Brow. Jag har den ljusaste nyansen och jag hade nog gärna velat ha en lite ljusare nyans men annars är jag galet nöjd med denna. Helt klart likvärdig Gimme Brow fast till ett väldigt mycket billigare pris.

Andra nyheter till basen är en concealer från Maybelline samt en ljusreflekterande concealer från L´Oréal. Den första använder jag för att täcka blämmor medan den andras används för att ljusa upp områden, tex kindbenen. Ett nytt puder från Yves Rocher har jag också köpt efter att ha läst bra recensioner om det på hemsidan. Jag gillar det hittills men måste nog prova en längre tid innan jag säger allt för mycket. Rouget Taupe från NYX har länge varit på min önskelista då det är en färg som passar riktigt bra för konturering till oss blekfisar. Perfekt nyans för det ändamålet och nu har jag blivit mer nyfiken på produkterna från märket. Äntligen har jag också införskaffat mig en läpp-penna och jag slog till på en transparent till att börja med. Känner mig fortfarande väldigt ny på just läppar. Till sist så använder jag kvartetten från Yves Rocher en hel del och då främst nyans nummer två på övre raden. Snygg som den är för sig själv eller i en sotning tillsammans med andra nyanser.

Vilka produkter använder du just nu?