Oct 15 2014

spendsaveokt

SPEND: Tröja, HOPE // Nagellack, DEBORAH LIPPMANN // Läderbyxor, H&M // Väska, OPENING CEREMONY // Boots, TIMBERLAND || SAVE: Tröja, RUT & CIRCLE // Nagellack, ESSIE // Läderbyxor, H&M // Väska, ZARA // Boots, NELLY

Så var det äntligen dags för ett nytt ”spend or save” – inlägg. Jag vet att dessa brukar vara populära så jag ska försöka bättra mig på att leverera dem. Tyvärr tar de lång tid att göra och när inspirationen är sådär så blir det svårt att koka ihop något bra. Ni får jättegärna tipsa mig om produkter som ni vill ha billigare alternativ till – då brukar det gå lite lättare. Nå väl, den här gången hade jag valt budgetalternativet alla gånger men jag hade nog ändå velat ha de dyrare skorna. En rejäl vinterkänga ska vara i läder enligt min mening.

Vad hade ni valt? Spend or save?