Oct 08 2014

IMG_8023-58

Som ni kanske minns så var jag en sväng till Polen i våras och med mig hem hade jag ett par duschkrämer ifrån märket Original Source. Som den duschkräms älskare jag är så föll jag rejält för doften vanilla och raspberry (har fortfarande en flaska kvar av den doften) men jag gillade även formulan, krämens dryghet och inte minst den billiga prislappen på 39 kr. Original Source är inte så lätt att få tag på i Sverige (why god why?) men märket finns hos Eleven och hos Glamazon. När jag nu senaste handlade hos Eleven valde jag att bland annat klicka hem två nya dofter från märket – black pepper & chilli + mint & tea tree. Båda två är väldigt uppfriskande och det är som att duscha med ett paket vicks blå. Perfekt för tidiga morgnar eller kanske när man känner sig lite förkyld. Dofterna är så intensiva att det liksom sticks i ögonen, inget för den känsliga med andra ord men jag älskar det. Var man trött innan duschen så är man det definitivt inte efter.

Jag skulle gärna bunkra upp med lite fler dofter men Eleven´s utbud är rätt tråkigt. Hos Glamazon hittar man desto mer (framför allt min favoritdoft) men har aldrig hört talas om sidan innan. Någon som vet om den är ok?