Oct 22 2014

IMG_8874-5 IMG_8880-11 IMG_8881-12

Ni kanske minns att jag för ett par veckor sedan skrev att jag vunnit ett presentkort hos Sarenza? Efter mycket velande från min sida valde jag att köpa ett par ballerinaskor från deras egna kollektion som ni kan se ovan. De skrek verkligen mitt namn så så fick det bli. Älskar scallop-kanten, den lilla klacken och självklart rosetten framtill. Velade länge över vilken färg jag skulle ta men tog till slut ett par svarta då det funkar till allt. Måste dock ta med dem till en skomakare för sulan är hal som fasen. Förhoppningsvis är det lätt fixat. Resten av presentkortet fick Rickard och han köpte sig ett par vinröda Dr. Martens. Så snygga att jag själv nu vill ha ett par.

Eftersom mannen nu fick resten av mitt presentkort så ska ha han vara med och betala på en sak jag velat ha i flera år. Alltså peppen över det! Någon som kan gissa vad det är?