Oct 05 2014

IMG_8789-1 IMG_8797-8 IMG_8799-10 IMG_8800-11

I torsdags hade jag en efterlängtad date med Anisa. Lite strosande på stan och en rejäl fika på Kullzénska stod på schemat. Är ni Kalmar någon gång så måste ni definitivt ta en kaffepaus på Kullzénska som är det äldsta (?) fiket i Kalmar. Charmig interiör, goda mackor och de snålar inte med vaniljsåsen till pajerna. Mums! Det var som vanligt supermysigt att hänga med Anisa och jag är så glad över att kunna säga att hon är en av mina närmaste vänner. All kärlek till denna människa!

Söndag idag och jag sportar osminkat, oborstat hår och de bekvämaste mysbrallorna jag kunde hitta. Varvar plugg med bloggarbete. Inlägg ska göras till både fashionink och 24Kalmar. Imorgon kör vi! Såg också att det återigen är problem med bloglovin. Orkar inte säger jag på den!

Hoppas att ni har haft en mysig helg ♥