Oct 24 2014

bwsixten

Så var det äntligen fredag igen! Efter en lång mysstund i sängen har både jag och Sixten vaknat till liv. Vi har lite nya rutiner vilket innebär att vi numera delar kudde en stund på morgonen och det är så mysigt. Supersvårt att gå upp med en sån myskisse vill jag lova. Den här dagen bjuder på lite av varje. Ska in till stan en sväng, ha en telefonintervju och sen lite plugg på det. Min älskade man kommer äntligen hem idag också. Han har varit på jobb i Oslo och skulle ha kommit hem igår men blev strandad på Arlanda. Som vi saknar honom! Om han/vi orkar så blir det nog en tur in till stan ikväll för att strosa runt på den internationella matmarknaden som är här på besök. Mys!

Jag vill också passa på att tacka för alla bidrag i L´Oréal-tävlingen. Wow så många ni blev. Många bra tips på inlägg och jag kommer definitivt att följa upp på ett par stycken. Allra främst det som känns rätt för mig och bloggen. Många efterfrågade mer inlägg av typerna spend & save samt day & night. Ska försöka att bli bättre på det men som jag sagt tidigare får ni jättegärna tipsa om plagg ni vill ha med i såna inlägg. Tävlingen är nu iallafall avslutad och den här gången vann Vendela. Stort grattis till dig! Kolla din mail! Förhoppningsvis dröjer det inte allt för länge innan vi kör en ny tävling!