Sep 25 2014

sarenza

Fick veta idag att jag hade turen att vinna ett generöst presentkort hos Sarenza. Jippi! Jag måste köpa ett par skor från deras egna och nylanserade märke (syftet med tävlingen) men blir det över på presentkortet kan jag välja att spendera det på andra märken. Jag har spanat in deras egna kollektion och som med många andra märken finns det både skrot och guldkorn. Jag fastnade iallafall för ballerinaskorna ni ser ovan. Så himla, himla fina. De finns i rött också men svart eller blått är mer min grej. Ja, dessa får det bli. Ska bara bestämma färg – eller så slår jag till på båda. Fast jag har förälskat mig i dessa också.

Jag har aldrig beställt från Sarenza innan så undrar lite över storlekarna. Det varierar ju såklart mellan märken men har någon beställt därifrån och vet på ett ungefär hur de är i storlekarna? Pendlar mellan 36-37 nämligen.