Sep 30 2014

IMG_8135-45
Lumene har släppt ett par nyheter med fokus på ögon och bryn – tre nya mascaror och en ögonbrynspalett. Jag fick hem produkterna för någon vecka sedan och de ska enligt pressmaterialet finnas i butik nu hos exempelvis Kicks & Åhlens. Mascarorna ligger på 149 kr/st och brynskuggan på 139 kr. Jag har endast testat en mascara från Lumene innan och minns inte riktigt vad jag tyckte om den. Det är väl förvisso ett betyg i sig men det ska bli spännande att testa de här nya. Nu varvar jag redan ett par mascaror så testandet får vänta på sig. Brynskuggan är jag också rätt nyfiken på. Föredrar ju bryngel så det ska bli spännande att se vad jag tycker om skugga.

IMG_8137-47 IMG_8142-52

Blueberry Wild Volume (lila hylsa) har en fyllig massa som innehåller både naturliga och syntetiska vaxer för en volymgivande formula. Konsistensen har även syntetiska fibrer för maximal volymeffekt. En ny, tät plastborste ger dina fransar volym från första drag, de tunna borstarna separerar de fylliga fransarna som en solfjäder.

Blueberry Wild Curl Mascara (silverhylsa) får dina fransar att omedelbart se längre ut samtidigt som den böjer dem. Den nya mascaran innehåller en “lash-lifting” ingrediens som lyfter och håller fransarna böjda hela dagen. Borsten med en smäcker böjd form lyfter och böjer fransarna vackert. Borsten har en “krona” i tippen vilket gör att du kan sminka även de kortaste fransarna i ögonvrårna exakt.

Blueberry Wild Curl Waterproof Mascara (turkos hylsa) vattenfast formula som sitter kvar utan att kladda eller rinna även i tuffa omständigheter. Den platta borsten med rundade kanter lyfter och böjer fransarna. Plastborstarna är konformade, mjuka och flexibla. De fäster lätt vid fransarna och ger dem färg från roten till toppen och separerar samtidigt fransarna effektivt.

IMG_8151-61

Blueberry Long-Wear Eyebrow Powder är ett hållbart ögonbrynspuder som ger brynen en naturlig form. Mjuk och hållbar färg, lätt att applicera och ger en naturlig finish. Mikropigment och en krämig puderkvalitet som har utvecklats speciellt för att forma ögonbrynen. Breder ut sig jämnt och sitter kvar länge. Dosan innehåller två färger, båda är svalt gråbruna.

*pressutskick