Sep 26 2014

54406863f715ed0b0fc03372d3badbd3

Det här med skönhetsboxar är ju himla spännande i mitt tycke men kanske inte något som passar alla. Glossybox verkar ju bara bli sämre och sämre trots att man nu försöker rädda upp det med att utlova en fullsize MUS-produkt i varje box fram till januari. Jag prenumererar fortfarande och har tänkt göra det 1-2 månader till men ska sanningen fram så känns Glossybox varken spännande eller lyxigt längre. När jag därför läste att Lookfantastic, en av mina favoritbutiker på nätet, skulle lansera sin egna ”beautybox” så var jag inte sen med att förboka allra första boxen. Efter att ha snubblat över innehållet på både instagram och twitter så var jag så övertygad att jag förbokade nästa månads box innan jag ens fått min första. Bra betyg med andra ord. Den första boxen innehöll:

Kérastase Nutritive Bain Satin 1 Schampoo (80ml)

Kérastase Nutritive Lait Vital Rinse Out (75ml)

Jurlique Herbal Recovery Serum (15ml)

St. Tropez Self Tan Bronzing Mousse (50ml)

this works deep sleep pillow spray (5ml)

Caudalie Divine Oil (15ml)

Mycket generösa provstorlekar på produkterna och för min del helt nya märken. Vissa har jag hört talas om innan och andra är helt okända. Behöver jag säga att jag är supernöjd? Nästa månad hoppas jag på någon makeup-produkt. LF beautybox är inte en prenumerationstjänst utan boxarna får man köpa månadsvis om man nu vill ha dem varje månad. Det gäller dessutom att vara snabb för boxarna finns i begränsad åtgång och de tar slut på bara någon dag – oktoberboxen är slutsåld sen ungefär en vecka tillbaka men några fler ska släppas den 1/10. Fördelen med att det inte är en prenumerationstjänst är just att det finns få boxar och därmed kan företaget prioritera innehållet på ett helt annat sätt. Boxen kostar 15£ (ca 175kr) och innehåller alltid minst 6 produkter från de märken som saluförs på Lookfantastic. Den här månaden var boxen värd 600-700 kr. Webbshoppen är brittisk men har fri frakt till Sverige och en ungefärlig leveranstid på 1-1,5 vecka.