Sep 04 2014

flowerburgundy

DIN STIL I HÖST? I höst kör jag mycket på mina klänningar. Gärna i kombination med en stickad tröja och boots. Jag kör också mycket på svarta snortajta jeans med varierande överdelar (blusar, t-shirts & collagetröjor). Min stil är nog egentligen densamma år ut och år in med små modifikationer.

VEM ÄR DIN STILFÖREBILD I HÖST? Min främsta stilförebild uppdaterar ju knappt sin blogg längre (Ashley Madekwe) så jag får väl köra på två gamla favoriter Sofi & Frida Fahrman.

binspo

VAD INSPIRERAS DU AV? Jag hänger ju rätt mycket på pinterest så där hittar jag väldigt mycket inspiration mest hela tiden. Annars så blir det streetstylebloggar, lookbooks och människor på stan.

FAVORITDESIGNERS & MÄRKEN? Jag är ju en budgettjej ut i fingertopparna så jag säger Mango, H&M, Zara och Lindex. När vi snackar väskor är det en annan sak och där kör jag på Marc by Marc Jacobs, Michael Kors, Rebecca Minkoff samt Proenza Schouler.

VILKEN TREND TROR DU PÅ TILL HÖSTEN? Jag tror och satsar stenhårt på blommigt (k a n  i n t e  f å  n o g) men också på ”wrap-modet”. Draperat tror jag vi kommer att få se ännu mer av framöver och det fantastiska med draperat är ju att det både går att framhäva ens kurvor samtidigt som man kan dölja en och en annan skavank.

farg_50337a33ddf2b3653b0000e7

FÄRGER I GARDEROBEN? Samma som alltid – grått, mossgrönt, kleinblått, vinrött och svart. Tänker smyga in lite rosa också.

IMG_7256-5

BÄSTA BASPLAGGET? Svarta, riktigt tajta, jeans. Mina favoriter är från Dr Denim!

EN IDEALOUTFIT I HÖST? Klänning, lång kofta, strumpbyxor och högre boots (alternativt stövlar). Snyggt och bekvämt – precis som jag vill ha det.

IMG_7238-3

HÖSTENS ACCESSOARER? Jag är som bekant rätt dålig på att använda accessoarer – men jag ska bättra mig. Det som åker på mer eller mindre varje dag är min YSL-lookie (ring) från Nelly. Sen tänker jag satsa på enkla halsband och armband i silver. I övrigt kör jag på mina älskade väskor.

PÅ FÖTTERNA? Boots, stövlar och mer boots.

IMG_7299-7

PÅ NAGLARNA? Mörka nyanser dras jag till på hösten/vintern. Hela sommaren har jag längtat efter fyra av mina favoriter – Chanel Taboo, Dior Destin, Dior Royal och Dior Minuit. När vintern är som mörkast ska jag dock försöka glädja mig själv med mer popiga och somriga nyanser.

IMG_7315-12

DOFT? Nu tackar jag de sommarlätta parfymerna för denna gång och ger mig på de lite tyngre alternativen. Mina favoriter ser ni ovan.

SENASTE INKÖPEN? Strumpbyxor, en blommig klänning (no shit) från H&M och stickade polotröjor från Nelly.

HÖSTENS MOST WANTED? Något så enkelt som långärmade baströjor. Jag vet, jag har tjatat om dessa i flera år men jag hittar aldrig någon perfekt modell. Enkla, enfärgade som inte slickar sig runt kärlekshandtagen men som samtidigt inte är för oversize. Till en rimlig prislapp. Ska det vara så svårt?