Aug 14 2014

KLÄDER:
dresses14

Den här sommaren har varit rekordvarm i mitt tycke och fancy outfits har liksom inte funnits på kartan. Hemma har jag glidit runt i så lösa shorts och linnen som möjligt för att överleva värmen. När jag har behövt ”ta på mig ett face” så har klänningar varit prio ett. Till och med lite kortare varianter som ni kan se ovan. I vanliga fall har jag nästan alltid leggings under då jag inte är bekväm med mina likbleka ben. I år har jag skitit i fåfängan. Det har helt enkelt varit för varmt för att orka bry sig!

SKOR:
ballerina

Svarta ballerinaskor är ett måste för mig varje år. Mina favoriter är paret ovan från New Yorker som kostar 99 kr. Med tanke på att jag bär dessa varenda dag från maj till september så håller de inte mer än 1-1,5 säsong. De är de skönaste ballerinaskorna jag någonsin ägt. Tyvärr var vi på konsert i lördags när himlen öppnade sig i ett monsunregn och jag tror nog att skorna har gjort sitt för i år.

VÄSKOR:
IMG_7225-2

I sommar har jag i 9 av 10 fall vänt mig till mina minisar i väsksamlingen. De två givna vinnarna är ”Bianca Jane on a leash” från Marc by Marc Jacobs och nya ”Mini Marlowe Hawaii Print” från Rebecca Minkoff. Två köp som jag är så sjukt nöjd med och två väskor som kommer att följa mig genom livet i många, många år.

SENAST IN I GARDEROBEN:
IMG_7224-1

Senast in i garderoben är den fantastiskt fina klänningen från H&M som jag tidigare visat upp. Jag föll som en fura för den och min älskade man gav den till mig som en liten sommarpresent. Hade den på mig i lördags när vi först åt middag ute och sen var på konsert. Jag kände mig så fin. Ja tills himlen öppnade sig som sagt.

I nästa del tar vi en titt på sommarfavoriterna i badrumsskåpet. Hoppas ni gillar´t!