Aug 25 2014

bestoffall13

En av fördelarna med att ha en blogg är det gigantiska arkiv man har samlat på sig. Kollade igenom förra höstens outfits och samlade ihop ett par favoriter i ett kollage. Många av plaggen ovan är riktiga favoriter och det känns helt okej att hösten är här så jag får använda dem igen. Fixade ju i ordning min garderob i förra veckan så nu är den höstuppdaterad och jag är någorlunda redo för hösten. Har ni någon favorit av dessa outfits?

För övrigt måste jag fråga er hur ni upplever bloggen just nu? Något ni vill se mer/mindre av? Jag vet att uppdateringen inte har varit den bästa på ett tag. Av någon konstig anledning är det lättare att hålla uppdateringen när vardagen och alla rutiner är i fas än vid lediga stunder. Och ledigt har jag ju haft ett tag men nu blir det lite ändring på det framöver. Ni är så tysta av er? Jag hoppas att bloggen inte är allt för tråkig ♥