Aug 11 2014

IMG_6906 IMG_6914 IMG_6927

Jag tänkte att jag skulle skriva lite om en del av produkterna jag vann från Benefit för ett tag sen. Mina tre absoluta favoriter bland vinstprodukterna är dessa ovan;

1. Bigger Than BB Big Easy är en bb-kräm/foundation som har en ”liquid to powder” formula. Jag tycker att den här täcker det jag vill täcka samtidigt som det går bra att bygga upp täckningen de gånger jag behöver mer. Den känns lätt på huden och är väldigt lätt att arbeta med. Big Easy innehåller dessutom SPF 35 och formulan ger en matt silkeslen finish. Har varit min räddare denna varma sommar.

2. Fine One One är ett krämstift för kinder och läppar. Jag har främst använt Fine One One som ett krämrouge genom att dra stiftet från kindäpplet (heter det så?) och sen dra upp mot kindbenet. Därefter blandar man lätt ihop nyanserna med fingertopparna eller en borste. Den ljusaste nyansen fungerar lite som en highlighter och stiftet bör därför vara vänt med den ljusa nyansen uppåt. Superfin nyans, superfin produkt (tog ett tag innan jag vågade använda den) och så lätthanterligt denna varma sommar!

3. Gimme Brow är en volymgivande brynmascara som finns i två nyanser, jag har den ljusaste light/medium. Jag föredrar bryngel/mascara framför brynpennor alla gånger och den här älskar jag! Gimme Brows formula består av en så kallad fibergel vilket gör att den lätt fäster på hår och hud. Ger inte klumpar, fäller inte och ger ett naturligt resultat. Kommer att köpa i framtiden!