Aug 09 2014

IMG_6883 IMG_6886 IMG_6887

Sist ut att recensera från mitt senaste paket från Yves Rocher är Monoi de Tahiti dry oil – en guldskimrande torrolja för kropp och hår. Så här lyder YR´s beskrivning av oljan;

En riktigt lyxig guldskimrande torrolja med alla de närande egenskaperna och väldoften från monoï från Tahiti. Fint pärlemorpuder ger ett subtilt gyllene skimmer åt hud och hår, och framhäver solbrännan på ett vackert sätt. Den lena, torra oljekonsistensen smälter in i huden utan att kladda eller kännas fet. Huden får en varm lyster och en härlig exotisk doft medan håret får extra glans och mjukhet.

Jag brukar oftast inte använda produkter med skimmer i på min kropp då jag tycker att det är som finast på en solkysst hy. Jag får ju aldrig någon färg och känner mig därmed mest som en statist i Twilight. Jag har ändå gett oljan en chans och har använt den då och då. Jag har dock bara testat den på kroppen så kan inte meddela hur den ter sig i håret. Till att börja med så måste jag bara säga att den doftar ljuvligt av vanilj, gardenia och ylang ylang. Som en exotisk och varm sandstrand. Oljan är väldigt dryg, lämnar inte någon kladdig hinna och ger ett fint och rätt subtilt skimmer. Till och med en blekfis som jag kan trivas med lite skimmer på kroppen utan att få Twilighteffekten. Jag hade dock gärna sett att det medföljde en pump till flaskan då jag tycker det är lättare att hantera än en vanlig öppning. En flaska på 100 ml kostar 89 kr – ett riktigt bra budgetfynd!

*Bloggambassadör