Aug 12 2014

IMG_7086 IMG_7100

Glossybox ville med juli månads box ta med oss på en skönhetsresa i amerikansk anda. Den tjusiga Stars & Stripes-boxen fokuserar därför på både varumärken som har amerikanska rötter, men även produkter som är perfekta för sommarmånaderna. Min box innehöll:

♥ Mastey – Color Proctecting Beach Spray (225 kr / 236 ml)

♥ Bellapierre – Mineral Lipstick (229 kr / 3,5 g)

♥ Elizabeth Mott – Smooth Shadow Creamy Eye Pencil (139 kr / 1,5 g)

♥ Seche Vite – Dry Fast Top Coat (129 kr / 14 ml)

♥ Teeez Trend Cosmetics – Beautiful Flat Stiff Brush (179 kr)

Jag tycker att Stars & Stripes boxen är urtjusig och faktiskt mycket bra, även om jag till en början gärna hade sett lite andra märken i boxen. Jag var inte helt förtjust i saltvattensprayet till en början då jag nästan aldrig använder sånt i mitt hår. Efter ett par testningar så är jag ändå helt klart nöjd, ett av de bättre sprayen jag testat faktiskt i just den kategorin. Läppstiftet är så fint men känner mig inte riktigt bekväm i den här vampiga färgen så vi får se hur välanvänt det blir. Ögonpennan är superfin och i en för mig perfekt vardagsfärg, borstar behövs alltid och äntligen får jag chansen att testa Seche Vite. Har hört både ris och ros – mest ros faktiskt – om detta överlack men har aldrig riktigt prioriterat ett köp av en flaska. Det blir det ändring på nu för jag är helsåld!

Så juliboxen var helt klart en av de bästa på väldigt länge och nu ser jag fram emot augustiboxen. Glossybox firar 3 år internationellt så det utlovas en del överraskningar, bland annat får alla prenumeranter en bodybotter (50 ml) från en kommande kollektion av The Body Shop (mer om den kollektionen i ett annat inlägg). Jag har växlat in mina glossydots och väntar med spänning!

Vad tyckte Du om månadens box?