Jul 14 2014

IMG_6953

I fredags landade äntligen min examens- och stipendiepresent, från mig till mig, här hemma. Jag visste ju sedan innan att jag ville köpa en ny väska och efter mycket fram och tillbaka så föll valet på en ”Mini Marlowe” med Hawaii print från Rebecca Minkoff. Väskan säljs inte på så många ställen då den är limited edition, så jag fick beställa den från Rebecca Minkoffs egna webshop – en webshop jag aldrig igen kommer att beställa ifrån. För att anse sig vara ett lyxigare märke så tycker jag att Minkoffs leveranstid är på tok för lång (3 veckor för min väska) samt att kundtjänsten inte svarar på mail. Nej, nästa gång jag vill köpa en väska från Minkoff så kommer jag att beställa från en trevligare webshop. Typ Shopbop eller liknande.

Hur som haver. Jag är extremt nöjd med väskan i allafall, det lilla jag har pillat på den än så länge (haft fullt upp med Sixten). Jag känner att jag har gjort ett bra köp och att den passar mig som handen i handsken. Det är väl det viktigaste trots allt!