Jun 21 2014

voluspa

För ett par månader sedan återintroducerade Voluspa sina klassiska dofter i nya format.  Först ut i Maison Jardin-kollektionen är doften Amaranth & Jasmine. Denna doft har visats upp i tidigare Voluspa-serier som Jasmine Sambac och har en karaktär av fyllig Jasmin. Den andra doften Linden & Dark Moss är en aromatisk mix av lindblommor och mörk mössa, vilket kombineras elegant med turkosa, svarta och guldfärgade förpackningar. Doften Sake Lemon Flower är helt ny för Voluspas doftljus och som namnet avslöjar präglas den av härliga noter från citron, citronblad, kokos och sake. Den fjärde och sista doften från Maison Jardin Collection är Yuzu Stone Crop. Denna har tidigare benämnts som Yuzu Rose Bubblebath och doftar friskt av solmogen grapefrukt, rosor, lavendel och vita jordgubbar.

Yuzu Stone Crop vill jag lukta närmare på då doften låter helt magiskt. Jag gillar ju de mer stilrena askarna som Voluspa oftast använder sig av och känner väl att dessa blir lite för skrälliga i mitt tycke. Men i slutändan är det väl ändå doften man betalar för. Någon som har doftat på dessa fyra?