Jun 03 2014

a28bf17ceb57b90a_800x800ar

Vaknade till ett trevligt pressmeddelande från Lindex idag. Lindex fyller nämligen 60 i år och firar detta genom att presentera ett nytt designsamarbete för hösten 2014, denna gång med en av modebranschens största ikoner Jean Paul Gaultier.

Det känns fantastiskt roligt att designa en kollektion för Lindex som bär mitt signum och samtidigt få möjlighet att delta i kampen mot bröstcancer. Jag tycker att vi har hittat en bra mix av dessa element – kollektionen är spännande, chic och stark, precis som Lindex-kvinnan”, säger Jean Paul Gaultier.

Jean Paul Gaultiers kollektion för Lindex kommer att bestå av dam-, barn- och underkläder samt accessoarer. Kollektionen lanseras i utvalda butiker på kedjans samtliga 16 marknader och på lindex.com den 8 oktober. Designsamarbetet stödjer kampen mot bröstcancer genom att 10 % av försäljningspriset skänks till bröstcancerforskningen. Spännande samarbete tycker jag och som vanligt ser jag fram emot att få se de första bilderna från kollektionen. Vad tror du om samarbetet?

Foto: Maja Flink