Jun 08 2014

img_0672_5163cb299606ee123b34b7f9Jag går i tankarna kring ett nytt väskköp, eftersom jag nu får en summa oväntade pengar. En del kanske tycker att man bör använda sina stipendiepengar till att betala av CSN, andra kanske tycker att man bör spara eller resa. Om jag hade pluggat vidare så hade en del av pengarna givetvis gått åt till studiematerial, som ett stipendium avser att göra. Nu är så inte fallet och därför vill jag gärna investera i ett fysiskt minne i form av en väska för en del av pengarna och spara resten. Förhoppningsvis ska jag även sälja min röda väska från Michael Kors, då skönheten och jag inte riktigt klaffar på alla plan. Så då blir det en ut och en in. Eller ja kanske två in. Har bestämt mig för en designerväska och en budget, vilka håller jag lite för mig själv än så länge. Nu hoppas jag bara att de båda finns kvar när pengarna väl kommer.