May 01 2014

IMG_5434

I min recensionspåse från Yves Rocher så fiskade jag upp ett serum från linjen Sebo Végétal, en linje för fet hud. Jag har aldrig använt serum innan så jag fick bestämt googla upp hur det ska användas. Ett serum applicerar man efter rengöring och innan ens dagkräm har jag nu lärt mig. Serumet kommer i en glasflaska med pump och prislappen ligger just nu på 149 kr för 30 ml. Yves Rochers egna beskrivning av serumet lyder;

Ett lätt och fräscht serum som minimerar porerna och gör det lättare för huden att andas. Berikat med frossörtsrot som verkar balanserande och som hjälper till att absorbera talgöverskott utan att torka ut. Huden får en finare, jämnare struktur och en mattare yta med mindre synliga porer.

Jag har använt detta serum till och från sen jag fick hem produkterna för ett par veckor sedan. Många gånger har jag glömt av att använda serumet helt på ett par dagar och det i sig beror inte på en dålig produkt, utan snarare om en vanesak från min sida. När jag väl har använt serumet så tycker jag att det känns som en trevlig produkt. Min hy känns inte uttorkad efter användning, produkten luktar fräscht och mattar ner min hud riktigt bra. Att den skulle bidra till mindre synliga porer vet i tusan. Inte för min del iallafall. Det kanske är ett resultat som kommer med regelbunden användning, men för mig har det inte fungerat. Det är en trevlig produkt men jag känner fortfarande inget behov av att använda ett serum och därför blir det mest ”jaha” för min del.

Betyg: ♥♥♥/♥♥♥♥♥

*produkt utskickad för recension