May 25 2014

inspoo

Bilder via pinterest.

Ett par saker att inspireras av denna söndag. Åh kolla det turkosa vattnet! En utlandssemester med min kärlek är precis vad jag (vi) skulle behöva just nu, men det får vänta. Min söndag kommer att gå i såväl bloggens tecken som i pluggets. Sista rycket som gäller nu på det sistnämnda och det är helt ofattbart.

Till sist vill jag bara påminna er om att det är valdag idag och att varenda röst räknas. Jag är inte politiskt engagerad och tycker att politik är rätt tråkigt i vanliga fall men just nu lever vi i en tid där högerextremistiska partier får allt mer makt. Så vill inte jag ha det! För mig är alla människor lika värda och därför väljer jag att rösta. För att partier som SD ska få så lite makt som möjligt i viktiga frågor. Det är viktigt att göra sin röst hörd och det är viktigt att stå upp för människors lika värde!