May 11 2014

IMG_6216IMG_6213 Lumene har förnyat sin Artic Touch – rengöringsserie och har nu fyra olika inriktningar. Serien ska innehålla allt som behövs för daglig rengöring av huden. Lumene menar att de uppdaterade inriktningarna ska göra det lättare för kunden att välja rätt produkter för den egna hudtypen. Prisbilden ligger på ungefär 49 – 130 kr, genomgående för de olika inrikningarna. De fyra inriktningarna är:

  • Soft Touch – Fuktgivande produkter för torr och normal hud
  • Bright Touch – Uppfräschande produkter för normal och blandad hud
  • Matifying Touch – Djuprengörande och balanserande produkter för fet och blandad hud
  • Sensitive Touch – Lugnande produkter för känslig hud

Jag har fått hem de fyra produkter som ska vara djuprengörande för fet och blandad hud – ansiktsvatten, rengöringsgel, ansiktsmask och scrub. Matifying Touch innehåller nordiskt björksocker (xylitol), vilket ska bidra till att bevara hudens naturliga skydd genom att bekämpa de problem som är typiska för fet och blandad hud. De rengörande och balanserade produkterna ska kontrollera hudens glansighet och förebygga att nya orenheter uppstår, utan att torka ut huden.

Jag har använt produkterna varje dag sen jag fick hem dem för ca två-tre veckor sedan. Mycket trevliga produkter som passar min hud som handen i handsken. Håller både orenheter och glansigheten i styr, kanske inte helt felfritt men betydligt bättre än andra produkter som jag har testat på senaste tiden. Produkterna är inte heller uttorkande, vilket jag värdesätter högt. Det jag saknar är några tillhörande ansiktskrämer men det kanske kommer i framtiden. Håller tummarna!

*pressutskick