May 12 2014

bws

Min uppsatspartner har varit sjuk de senaste två-tre veckorna och har nu äntligen börjat bli frisk. Tror ni inte att det är min tur då? Kom hem från bibblan igår med feber. När skulle gå och lägga mig på kvällen så skakade jag som ett löv för att jag frös så mycket tack vare febern. Och med tanke på att jag har ont i varenda muskel i kroppen så var det rätt oskönt. Usch och aj! Ipren och slemlösande medicin får vara mina bästa vänner idag!

Vi har haft uppsats-inlämning idag inför vårt näst sista semi senare i veckan, så idag ska jag vila ordentligt. Har lagt mig till rätta i soffan och ska alldeles strax ge mig på den uppsats vi ska opponera på. Men först så ska jag unna mig lite serier. Senaste avsnittet av Big Bang Theory väntar och Revenge säsongsfinal. Tänker att jag förblir på soffan resten av dagen. Halvt sovandes, halvt engagerad i plugget. Det får vara en sån dag idag!