Apr 03 2014

IMG_5417

Som jag tidigare nämnt så är jag en av flera bloggambassadörer för Yves Rocher. Det innebär att jag ibland framöver kommer att få hem produkter som jag ska testa och sedan recensera i bloggen. Jag vill dock understryka att jag alltid kommer att lämna mina personliga åsikter – vilket jag förvisso alltid gör – för på den här bloggen går det inte att ”köpa” sig till bra omdömen. Se gärna min policy för mer information.

Nå väl. I förra veckan fick jag hem mitt första utskick och där ibland hittade jag Yves Rochers nya parfym Cherry Blossom. Beskrivningen av parfymen på hemsidan lyder; ”Denna fräscha och lätta eau de toilette har en mjuk doft av nyutsprungna körsbärsblommor som påminner dig om vårens första ljuvliga grönska.” Det har faktiskt blivit så att jag har sträckt mig efter den här varenda dag sedan jag fick hem den. Den luktar verkligen körsbärsblommor och vår fast på ett väldigt mjukt och behagligt sätt. Doften sitter kvar ett par timmar innan den försvinner och jag tror den kommer att göra sig som bäst i sommar då den är otroligt lätt att bära. Jag hade inga förväntningar på denna men doften har verkligen fångat mig. En flaska på 100ml kostar för tillfället 159:- och en på 20ml kostar 89:- så gillar ni doften av körsbärsblommor så kan jag varmt rekommendera denna. Till och med 10/4 får man även 30% på ett helt köp med koden YR30 så pass på.