Apr 11 2014

IMG_5448

I mitt recensionspaket från Yves Rocher så hittade jag denna lilla ”godispåse”. Vita´zest är ett vitamingodis som Yves Rocher beskriver som;

”Fräscha och saftiga godisbitar, smaksatta med apelsin, grapefrukt och lime och fullproppade med uppiggande C-vitamin.”

Jag är en riktig sockerråtta men såg ändå fram emot att få testa dessa. Jag tänkte mig ett godis i frisk smak och i härliga nyanser men ut ur påse trillar det ut bruna och kletiga ”apelsinklyftor”. Bitarna ser ut och känns som sniglar  – fruktansvärt oaptitligt med andra ord. Smaken då kanske ni tänker? Ska jag vara ärlig så har jag inte smakat dem. Godiset luktar så fruktansvärt äckligt att jag får kväljningar av att bara öppna påsen, därav att jag verkligen inte kan/vill äta dem. Kan dock meddela att min sambo testade en och han spottade ut den med en gång då han var nära att kräkas upp den. Nej det här går inte. Det var en väldigt fin tanke från YR´s sida men det funkar inte hela vägen!