Apr 20 2014

IMG_5376 Den senaste tiden har jag sträckt mig efter Volume Million Lashes So Couture Mascara från L´oréal. Jag fick hem den för ett par veckor sedan i ett pressutskick, tillsammans med många av de andra produkter jag visat upp, och har sedan dess alltså använt den varenda dag. Jag är ständigt på jakt efter den perfekta mascaran och är därmed också rätt kräsen. Min favorit sen ett år tillbaka har varit Clump Defy från Max Factor men nu har jag hittat en värdig motståndare.

So Couture, som släpptes på marknaden redan i februari, ger mina fransar en naturlig look med mycket svärta som varken fäller under dagen eller som är svår att tvätta bort. Den mjuka gummiborsten har små korta piggar som blir kortare ju närmare änden du kommer på borsten. Jag har inga problem med att arbeta med borsten och den separerar mina fransar ordentligt utan att bjuda på klumpar. Klumpfri förbli mina fransar även efter flera lager mascara. Jag är helsåld! Det enda negativa med den är att jag inte ens vill titta åt min hög med 10-15 mascaror som väntar på att bli testade. Finns i butik nu och priset ligger på ca 175 kr. Löp och köp!