Apr 10 2014

lindexparty

Efter det framgångsrika samarbetet med Kate Hudson släpper nu Lindex en festkollektion inspirerad av Kate. Kollektionen som släpps online den 21 april och i butik den 23 april har tydliga spår av Kates egen feststil. Ledord för kollektionen är elegant, modern, sexig och glamourös.

”Vi har tagit fram kollektionen med Kates röda mattan-stil i åtanke, vi vill ge känslan av hur Kate klär sig i sådana sammanhang. Kollektionen andas Hollywoodglamour och ger en lyxig känsla, med lättburna och festliga plagg”, säger Nina Starck, Designchef på Lindex.

Kollektionen består av bland annat två längre klassiska klänningar, två kimonos för att skapa en asiatisk twist och en jumpsuit. Jumpsuits ligger rätt i modebilden och är det ultimata partyplagget, både uppklätt och avslappnat på samma gång. De röda klänningarna är mina favoriter! Så vackra!

”När man klär sig för en utekväll är det viktigt att lyfta fram siluetten, oavsett vilken kroppsform man har. I en jumpsuit känner man sig alltid bekväm och chic”, säger Kate Hudson.