Mar 18 2014

IMG_5207IMG_5201

Som ni säkert minns så fyllde jag år för ett par veckor sedan och ovan ser ni ett par av mina födelsedagspresenter. Den stora glaskupan hade jag bloggat om innan och blev så förvånad när mina svärföräldrar överraskade mig med den. Den var betydligt mycket större än vad jag tänkt mig men jag älskar den. Så nöjd! Eiffeltornet som står i köpte vi i Paris. Av min kära man fick jag Escadas nya parfym som jag också velat ha (har använt den varenda dag sen dess), ett par nya Dr Denim och två väskor. Den ena har jag redan visat i en outfit – den andra får ett eget inlägg framöver. Bästa vännen hade samma planer som min man (great minds think alike) och jag fick ytterligare en ”Born in Paradise” från Escada. Jag valde dock att byta den mot en flaska Ralph Lauren Big Pony Pink då min tidigare flaska precis tagit slut och ett stort doftljus som jag spanat in sen tidigare (hur söt box?). Dessutom fick jag superfina ljuslyktor. Så tacksam för alla fina presenter ♥