Mar 09 2014

formula3

Då har jag bara en produkt kvar att recensera från märket Formula 10.0.6 och det är ansiktskrämen Seriously Shine Free (pressutskick).

En lätt, oljefri återfuktare som mjukgör, absorberar överflödigt talg och har en mattande effekt på huden hela dagen. Innehåller Aloe Vera som håller huden återfuktad och frisk. Greensil är ett bambuextrakt som ger en mattande effekt genom att absorbera upp till 200% talg av sin egen vikt och som lämnar en mjuk och sammetslen hudyta.”

Seriously Shine Free är en väldigt lätt och rinnig kräm som känns helt okej och som är lätt återfuktande. Jag föredrar dock en fuktrikare kräm så här på vintern och tror att den här fungerar bättre på mig under sommaren. Någon mattande effekt har jag inte märkt av och speciellt inte när jag har den under smink. Snarare tvärtom. Doften är inge vidare och det faktum att krämen mer eller mindre rinner ut ur tuben gör att den är lätt att överdosera. En anings odryg med andra ord. En helt okej produkt som varken klassar sig som det bästa eller det sämsta jag testat. Jag kommer att plocka fram krämen till sommaren och göra åt min tub men någon ny kommer det inte att bli efter det. Seriously Shine Free återfinns hos Kicks eller Åhlens för priset av 99 kr (75ml).

Betyg: ♥♥ // ♥♥♥♥♥