Feb 11 2014

spendsavefeb

SPEND: Blus, MICHAEL KORS // Jeans, J BRAND // Väska, MARC BY MARC JACOBS // Ballerinaskor, CHLOÉ || SAVE: Blus, GINA TRICOT // Jeans, H&M // Väska, MANGO // Ballerinaskor, DIN SKO

Hög tid för ett spend or save – inlägg! Kollade arkivet och insåg att ni inte fått ett sådant sen i September! Oj oj, tiden går. Men i ärlighetens namn så är det inte alltid så lätt att vaska fram tillräckligt med produkter för att få ihop ett sådant här kollage. Den här gången fick det bli lite mer två outfits i mer vardagsanda. Det är ungefär så här jag går klädd på våren om man adderar en kavaj. Om jag var tvungen att välja på spend or save så hade jag valt save på plaggen men spend på skor och väska. Jag tycker personligen att jeansen är betydligt snyggare på budgetsidan men att skorna på lyxsidan är ett par riktiga klassiker som vinner sko-loppet. Väskan från Marc By Marc Jacobs äger jag ju själv sen flera år tillbaka och därför väljer jag den.

Vad hade du valt, spend or save?