Feb 25 2014

IMG_4863En överblick på ena sidan av mitt arbetsrum.IMG_4837Hyllorna ändras oftast med tiden men väskorna har fått bo här allra längst. IMG_4862Min klädställning är oorganiserad till tusen just nu. Inte ens galgarna är i ordning.IMG_4836Parfym och sminkförvaring.IMG_4842En av två lådor för nagellack. I denna återfinns endast Essie, OPI, Chanel & Dior.

Det var ett tag sedan jag visade något från mitt hem så jag passade på att fota av delar av mitt arbetsrum när det ändå var nystädat. För närvarande sitter jag inte i rummet så ofta då det är så kallt på vintern men ska nog ”flytta” tillbaka inom kort. Har funderat på att flytta ut så mannen kan ta över rummet eftersom han spenderar mer tid än mig framför sitt skrivbord men vi får se hur det blir med den saken. Om ni undrar vart ifrån något är så hojta till bland kommentarerna så får ni svar.