Feb 22 2014

IMG_4774

För ett par veckor sedan valde jag att beställa hem lite produkter från e.l.f – produkter som jag funderat på sen min förra beställning. Den här gången fick det bli ett rouge (dupe på NARS Orgasm), eye primer, läppscrub, en rosa minrealögonskugga samt mascaraborstar som inte är med på bild. Än så länge har jag endast testat rouget samt läppscruben men jag är överlag nöjd. När det kommer till budgetmärken likt e.l.f. så håller jag oftast förväntningarna nere och blir därmed inte lika besviken om produkten inte passar mig. Desto gladare blir man ju såklart när man hittar riktiga fullträffar. Ni som är bekanta med märket sen innan vet säkert att de brukar köra små kampanjer ibland så även denna gång. Om man beställde för mer än £15 så fick man en hemlig gåva värd £15. Min hemliga gåva bestod av en guldig mineralögonskugga, två läppisar och en gigantisk 100pc palette. Se bild nedan (klicka för större). Med frakt till Sverige fick jag betala ungefär 200 kr – rätt mycket produkter för pengarna den här gången alltså.

IMG_4784