Jan 14 2014

blackred

Bomberjacka, H&M // Blus, H&M // Byxor, DR DENIM

Åh jag får så dåligt samvete när bloggen inte uppdateras flitigt. Jag har tenta på fredag men sen ska jag se till att jobba upp material till bloggen för ett bra tag framöver. Hoppas ni har överseende med den låga profilen? I övrigt undrar jag lite hur ni ser på det här med antal inlägg om dagen, om ni fick bestämma – hur många nya inlägg om dagen skulle ni då önska? I vanliga fall försöker jag hålla nivån på 4 inlägg/dagen och mer än så lär det nog inte bli om jag ska lyckas ha ett liv utöver bloggen. Men jag funderar på att kanske minska det till två-tre om det innebär att bloggen slipper ”stå tom” andra dagar. Å andra sidan vill jag ju inte göra er besvikna. Jag vet inte riktigt hur jag tänker men ge gärna er input så kanske det klarnar för mig.

Hoppas ni får en fantastisk tisdag, nu ska jag iväg till skolan för en presentation innan jag gräver ner mig i tentaplugget igen!