Jan 17 2014

green

Blus, NEW YORKER // Byxor, DR DENIM // Halsband, GLITTER // Ring, NELLY

Höstterminens sista tenta ska skrivas idag, alldeles strax faktiskt och det ska bli otroligt skönt att lämna terminen bakom sig sedan, oavsett hur det går. Efter tentan ska jag försöka komma iväg till gymmet, behöver komma in i rutinerna igen. Annars så är jag ledig fram till kursstart på tisdag och jag ska njuta av tre dagars ledighet. Inget plugg som flåsar i nacken och inga övriga måsten. Så skönt!! Jag ska se igen serier, läsa böcker, fixa bloggmaterial och söka en del jobb. Har sökt ett par hittills men har ett par till att söka. Försöker tänka i lite nya spår och har hittat ett par intressanta jobb som jag tror kommer att passa mig perfekt även om jag idag inte har någon erfarenhet av liknande arbete. Utmaning och utveckling, fan vad roligt!