Dec 11 2013

burfitt

Rum21 har släppt en ny unik kollektion med illustrationer i samarbete med Lovisa Burfitt. Den första kollektionen lanserades under hösten 2012 och flera av motiven sålde slut på bara några dagar. Den nya kollektion har tydliga spår av Lovisas franska illustrationssignum och kommer även denna gång att släppas i limiterad utgåva. Den nya serien består av sex olika illustrationer, alla speciellt framtagna för RUM21.se.

– Till min nya kollektion framtagen för RUM 21, hösten 2013, är det en excentrisk femme som sveper fram i en air av bohemian chic. En sotig blick och farligt röda läppar under det svartaste största hattbrätte, iklädd överdimensionerad cape, draperad kring de porslinvitaste ben, en klänning mäktigt korsetterad, eller som en puff av lättaste svandun, berättar Lovisa om lanseringen.

Lovisa Burfitt är en stor inspirationskälla för mig och om jag hade haft pengar så skulle jag lätt köpa dessa motiv. En vacker dag! Finns nu att köpa här för den intresserade.