Dec 12 2013

rm

Svart & Blå // Svart & Vit // Mönstrad

Har tagit en kort paus i tentaplugget och passade på att surfa runt och ”fönstershoppa” väskor. Hittade tre godingar från Rebecca Minkoff i modellen Hudson Moto Mini. Två av dem är på rea och hade jag haft en fetare plånbok så hade jag nog slagit till på någon av dem. Den svarta väskan med blåa detaljer är så snygg. Känns som en klassisk modell men med härlig twist. En vit mindre väska har jag velat ha i min samling bra länge och den svartvita känns som ett alternativ. Likadant där, kul med en accentfärg. Den mönstrade hade också funkat då det känns som om man kan maskera eventuell smuts på ett bra sätt. Ja, jag hade faktiskt inte tackat nej till någon av dessa tre. Rebecca Minkoff är ett märke som jag börjat spana in mer och mer på sista tiden. Vilken hade du valt?